Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Noi măsuri severe pentru echipele din Anglia în lupta cu COVID-19

Premier League Publicat pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20000225/1/salah-vs-city-ap-571-855.jpg

Noile restricţii anunţate, duminică, de guvernul britanic pentru combarea răspândirii coronavirsului prevăd obligaţia ca jucătorii şi staff-urile echipelor să intre în izolare la revenirea în ţară după meciurile din cupele europene, informează dailymail.co.uk, care citează The Athletic.

Jucătorii vor avea voie să-şi părăsească locuinţa în această perioadă doar pentru antrenamente şi partide în competiţia internă.

Perioada de 10 zile poate fi redusă la jumătate dacă un jucător sau un membru al staff-ului are un test negativ pentru noul coronavirus după o izolare de cinci zile.

În cazul echipelor naţionale, jucătorilor li se va cere să rămână într-o bulă sportivă, în perioada în care se află la loturi. Orice ieşire în afara unei bule sportive în timpul călătoriei în străinătate duce la invalidarea scutirii de carantină şi acei jucători şi antrenori în cauză vor trebui să se autoizoleze timp de 10 zile.

Restricţiile din Marea Britanie, introduse pentru prima dată în noiembrie, din cauza pandemiei de coronavirus, prevăd că persoanele care nu respectă perioada de izolare primesc amenzi de până la 10.000 de lire sterline.

Atât Manchester City, cât şi Chelsea vor evolua în optimile Ligii Campionilor săptămâna aceasta, iar noile reguli vor avea un impact direct asupra revenirii lor în Marea Britanie.

Echipa lui Pep Guardiola se va confrunta, miercuri, cu Borussia Monchengladbach, pe Puskas Arena din Budapesta, în prima manşă din optimi, meci considerat în deplasare pentru englezi.

Chelsea întâlneşte, marţi, pe Atletico Madrid, la Bucureşti, tot în deplasare, din cauza restricţiilor stricte impuse în Spania vizitatorilor din Marea Britanie.

Atletico a ajuns deja la Bucureşti, iar Chelsea este aşteptată luni, în capitala României.

Arsenal, aflată în 16-imile Europa League, va evolua, joi, cu Benfica Lisabona la Pireu, în Grecia, în manşa retur, considerată pe teren propriu, din cauza faptului că Portugalia se află pe o "listă roşie" a ţărilor afectate de pandemie, întocmită de guvernul britanic.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele