Ultima oră
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

O nouă reacţie a preşedintelui Erdogan, după scandalul de rasism de la PSG - Basaksehir. ”Sperăm că în această seară meciul se va încheia în linişte şi că vom continua drumul la fel”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19644808/1/erd.jpg

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a vorbit, miercuri, despre incidentul care a dus la oprirea meciului Paris Saint-Germain – Istanbul BB, el menţionând că speră că în această seară să nu mai existe astfel de probleme şi subliniind faptul că în ultima perioadă s-au multiplicat cazurile de rasism din Franţa.

“Ceea ce s-a întâmplat în minutul 14 al meciului echipei Başakşehir este o nouă expresie a abordărilor rasiste din ultima perioadă din Franţa. Este o atitudine de neiertat. Eu am făcut o declaraţie ieri seară în social media în legătură cu acest caz. Purtătorul de cuvânt al partidului nostru şi cel al preşedinţiei au transmis comunicate. Vom continua să avem această stitudine hotărâtă. Echipa Başakşehir a arătat determinare. S-au retras de pe teren, deşi arbitrul român a fost retras de la meci au insistat, au spus: ‘Nu este de ajuns’.

Apoi, UEFA a decis să schimbe toată brigada de arbitri. S-a decis să se joace astfel meciul în această seară. Demba Ba şi colegii lui au fost foarte hotărâţi. Drept urmare, meciul va continua în această seară. Franţa a ajuns să fie un loc în care se concentrează retorica rasistă. Sperăm că în această seară meciul se va încheia în linişte şi că vom continua drumul la fel”, a declarat Erdogan, potrivit cotidianului Hurriyet.

Marţi seară, Recep Tayyip Erdogan a postat următorul mesaj pe Twitter: "Reprezentanta noastră condamnă cu tărie remarcele rasiste făcute împotriva lui Pierre Webo, unul din membrii staff-ului tehnic al echipei Başakşehir şi cred că UEFA va face demersurile necesare. Suntem necondiţionat împotriva rasismului şi discriminării în sport şi în toate domeniile vieţii. Nu, rasismului".

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, marţi, în minutul 16, la scorul de 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri