Ultima oră
VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele de start
U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi

Octavian Şovre, criticat ferm de şeful Comisiei de Arbitri din cadrul UEFA: ”Este pur şi simplu inacceptabil!”

Champions League Publicat pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20106352/1/tw.jpg

Roberto Rosetti, şeful Comisiei de Arbitri din cadrul UEFA, le-a transmis un mesaj arbitrilor după cazul Octavian Şovre, el precizând că este inacceptabil ca ei să le ceară autografe jucătorilor. 

“Sunteţi responsabili pentru comportamentul vostru şi pentru cel al echipei voastre când sunteţi delegaţi UEFA. UEFA a făcut eforturi pentru ca voi să fiţi respectaţi la fel de mult ca jucătorii şi voi aţi contribuit la asta prezentându-vă ca atare: atletici, fermi, respectuoşi şi profesionişti. Dacă vreţi să fiţi respectaţi la fel de mult ca jucătorii, de ce le cereţi autografe pe tricourile lor? Ei vă cer acelaşi lucru? Este pur şi simplu inacceptabil, este o chestiune de demnitate şi nu uitaţi de numărul de camere de televiziune de la meciurile UEFA – camerele surprind totul”, este mesajul transmis de Rosetti arbitrilor, conform skysports.com.

Roberto Rosetti a trimis la Sky Sports mailul cu mesajul către arbitri înainte să se dea publicităţii explicaţia pentru gestul lui Şovre. Şeful comisiei UEFA i-a îndemnat pe arbitri să evite să discute despre deciziile lor cu jucătorii sau cu antrenorii: “Nu trebuie să le explicaţi nimic jucătorilor sau antrenorilor după meci, chiar dacă vă daţi seama că aţi greşit pe teren. Recunoaşteţi greşeala în faţa echipei voastre şi a observatorului de arbitri. Contactaţi-mă în legătură cu asta, dacă doriţi, dar nu cereţi să îl vedeţi pe antrenor după meci pentru a explica sau a-i adresa scuze pentru o greşeală”.

Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, după meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, în turul sferturilor Ligii Campionilor. La finalul meciului de marţi, pe tunelul de la vestiare, Şovre, membru în brigada condusă de Ovidiu Haţegan, a fost văzut cum îi cerea un autograf lui Haaland.

Ulterior, Octavian Şovre a declarat că obişnuieşte să strângă autografe de la mari sportivi ai lumii pentru a sprijini SOS Autism Bihor, un centru pentru bolnavii de autism.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri