Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

OFICIAL | Barcelona şi-a numit antrenor interimar: Sergi Barjuan, desemnat să conducă echipa

Barcelona Publicat pe 28 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20446353/1/sb.jpg


FC Barcelona a anunţat, joi, că tehnicianul formaţiei Barça B, Sergi Barjuan, a fost numit antrenor principal interimar la prima echipă a clubului catalan.
 
“Poziţia sa interimară ca antrenor principal la prima echipă se va încheia în momentul în care clubul va angaja un antrenor principal full-time care să îl înlocuiască pe Ronald Koeman, demis”, se arată pe site-ul fcbarcelona.com.
 
Sergi Barjuan îşi va cunoaşte noii jucători astăzi, înaintea antrenamentului de la Ciutat Esportiva. Vineri, tehnicianul va susţine o conferinţă de presă prilejută de meciul cu Alaves, de sâmbătă, din LaLiga.
 
Antrenorul Ronald Koeman a fost demis, în noaptea de miercuri spre joi, de la conducerea tehnică a echipei FC Barcelona, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia catalană.
 
Eşecul din El Clasico (1-2) de duminică şi înfrângerea suferită, miercuri, în deplasare, în faţa formaţiei Rayo Vallecano, 0-1, în etapa a XI-a i-a convins pe conducătorii catalani să-l demită pe antrenor.
 
FC Barcelona ocupă locul 9 în clasamentul LaLiga, cu 15 puncte din zece meciuri (doar patru victorii), la şase puncte de Real Madrid, de pe locul I, iar în Liga Campionilor a suferit două înfrângeri şi a obţinut o victorie, scor 1-0, cu Dinamo Kiev.
mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele