Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Paul Wanner a devenit cel mai tânăr fotbalist din istoria lui Bayern Munchen care joacă în Bundesliga

Bayern Munchen Publicat pe 8 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20541755/1/tw-bayern-munchen-wanner.jpg

Paul Wanner, care a împlinit 16 ani la 23 decembrie, a devenit, vineri, cel mai tânăr jucător din istoria clubului Bayern Munchen care a evoluat în Bundesliga, el intrând pe teren la meciul cu Borussia Monchengladbach, în etapa a XVIII-a a campionatului Germaniei.

Wanner (16 ani şi 15 zile) l-a înlocuit pe Malik Tillman (19 ani) în minutul 75.

El a doborât astfel recordul lui Jamal Musiala, care a debutat în tricoul echipei Bayern la vârsta de 17 ani şi 115 zile, în iunie 2020.

Formaţia Bayern Munchen a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Borussia Monchengladbach, în primul meci al anului din campionatul Germaniei.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele