PE VIAȚĂ LA BARCELONA? CATALANII AȘTEAPTĂ UN RĂSPUNS DE LA MESSI - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League La Liga Noutăți

PE VIAȚĂ LA BARCELONA? CATALANII AȘTEAPTĂ UN RĂSPUNS DE LA MESSI

Real Madrid și alte cluburi de top își pot lua gândul că îl vor avea vreodată pe Messi. Cel mai popular fotbalist al planetei ar putea semna un contract pe viață cu FC Barcelona. Cel puțin așa își doresc șefii de pe Camp Nou. Acum rămâne de văzut ce răspuns va da argentinianul. Cert e că actuala înțelegere e valabilă până în 2021. Iar jucătorul de 32 de ani poate pleca gratis oricând dacă va dori.

Gruparea Blaugrana nu îi pune, însă, la îndoială lui Messi sentimentele față de club. Și așteaptă un răspuns pozitiv de la acesta. Messi a debutat acum 15 ani la formația de seniori a catalanilor. Și a câștigat tot ce se putea câștiga. Nu mai puțin de 34 de trofee are Messi în palmares cu Barcelona. Dintre care patru ediții de Liga Campionilor și trei Mondiale ale Cluburilor. Supercupa Europei este și ea în vitrina fotbalistului sud-american, trei trofee la număr.

În Spania a luat 10 campionate, șase cupe și opt supercupe. La FC Barcelona, Messi are 603 goluri marcate și 419 apariții. În naționala Argentinei a evoluat de 136 de ori, înscriind 68 de goluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine