Ultima oră
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV

Petre Grigoraş a dezvăluit ce sumă fabuloasă a pierdut la echipele din Liga 1, din cauza restanţelor

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 30 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20657195/1/concordia-chiajna-pandurii-targu-jiu-cupa-ligii-adeplast-10-08-2016.jpg

Petre Grigoraş a fost unul dintre cei mai în vogă antrenori din Liga 1 în urmă cu ceva ani, dar acum cariera sa a intrat într-un con de umbră. În prezent este antrenor în Liga 4 la Axiopolis Cernavodă şi are o şcoală de fotbal în Constanţa, împreună cu fiul său. 

Fostul tehnician de la echipe precum Farul, Pandurii, Oţelul sau CFR Cluj a dezvăluit câţi bani a pierdut în carieră, din cauza restanţelor salariale de la cluburile unde a antrenat.

„Le-am pus lumânare multora dintre banii mei. La Tg. Jiu mai am o speranţă, poate se va rezolva în scurt timp. Am câştigat procesul, dar la noi legile sunt făcute în aşa fel încât se întârzie enorm.

Sunt pe minus o vilă şi o maşină la Constanţa. Ha, ha, ha! Da, am calculat: am pierdut la viaţa mea peste 200.000 de euro din salarii neplătite. Real, mai pot recupera doar 30.000 de euro de la Pandurii. Cum ziceam, celorlalţi le-am pus cruce.

Asta-i viaţa, mergem înainte, nu trebuie să ne dărâme astfel de situaţii. Sunt alte lucruri mult mai grave, nenorociri mult mai mari. E război, vine foametea, trebuie să ne gândim mai mult la asta decât la ce-am pierdut eu în viaţă”, a declarat Petre Grigoraş, pentru GSP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele