Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Pierderi uriaşe anunţate de Bayern Munchen, din cauza lipsei fanilor în tribune

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 6 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20278205/1/bayern-munchen-aaaaaa.jpg

Campioana Germaniei, Bayern München, a înregistrat piedreri de aproximativ 150 de milioane de euro din veniturile neîncasate în zilele de meci, din cauza pandemiei Covid-19, a declarat, luni, preşedintele comitetului care supervizează activitatea clubului, Herbert Hainer, informează lefigaro.fr.

Dar Hainer a insistat că "ambiţiile (n.r. - clubului) nu s-au diminuat”.

Noul sezon al Bundesliga începe la 13 august, iar şefii lui Bayern speră că reglementările din Bavaria în domeniul sanitar vor permite unui număr limitat de suporteri să participe la primul meci de acasă, la 21 august, împotriva formaţiei FC Koln, pe un stadion, Allianz Arena, care poate primi 75.000 de persoane.

Fostul internaţional a spus că obiectivul echipei pentru sezonul viitor este de a câştiga un al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga.

"Acesta este marele nostru obiectiv. Acest lucru nu s-a mai făcut până acum în marile campionate europene", a adăugat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele