Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Povestea emoţionantă a starului lui Marseille, Dario Benedetto. De ce nu a mai jucat fotbal 4 ani

Ligue 1 Publicat pe 6 mar 2020
mail-share icon Email

Dario Benedetto, atacantul argentinian de 29 de ani, venit în vara lui 2019 la Marseille are o poveste de viaţă emoţionantă şi a avut parte de momente foarte grele până când a ajuns fotbalistul care este astăzi. Înainte să semneze cu francezii, Dario a jucat doar în Argentina şi Mexic.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19292291/1/om-l-ambiance-du-velodrome-benedetto-a-connu-bien-mieux-benedetto-3-264863.jpg

La vârsta de 12 ani, Dario Benedetto a trăit clipe groaznice. Argentinianul participa atunci la un turneu de fotbal al şcolilor şi era urmarit de scouterii de la Indepediente Buenos Aires, care i-au promis că-l vor lua la ei la academie. În timpul finalei pe care o juca, mama lui a leşinat şi a fost dusă la spital unde a murit. Dario nu a ştiut nimic, a jucat finala în care şi marcat 3 goluri, iar echipa lui a câştigat turneul. După meci, Dario a aflat cumplita veste. Din acel moment a renunţat la fotbal pentru 4 ani.

La 16 ani s-a reapucat de fotbal cu gândul că mama sa visa să-l vadă un fotbalist profesionist. Dupa ce a ajuns în prima ligă argentiniană la Arsenal de Sarandi şi Defensa y Justicia, Benedetto a plecat în Mexic la Club Tijuana, iar după doar un an şi jumătate a mers la Boca Juniors, unde a devenit rapid un ido al suporterilor. În 63 de meciuri jucate a marcat de 39 de ori şi a dat 11 assist-uri.

De la Boca, Benedetto a fost transferat în Europa, la Marseille, în vara lui 2019, pentru 14 milioane de euro. Un alt ghinion al carierei, Dario Benedetto l-a avut şi în 2017 când a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi astfel a ratat participarea la Campionatul Mondial din Rusia, dar şi un transfer la Borussia Dortmund.

  • Pe Benedetto îl poţi vedea vineri în direct pe Look Sport 3, în Marseille – Amiens, de la 21.45.

Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Scoţia, Olanda şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele