Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Premieră în baschet. Euroliga a fost anulată

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19372358/1/eur.jpg

Cea mai importantă competiţie de baschet a Europei nu va avea câştigătoare în acest sezon. Oficialii împreună cu reprezentanţii cluburilor au decis să oprească definitiv competiţia.

De asemenea s-a stabilit şi data de start a următorului sezon, la 1 octombrie. În noul sezon se vor regăsi toate cele 18 echipe care au evoluat şi în cel recent anulat.

„Fără îndoială a fost decizia cea mai dificilă pe care am luat-o în cei 20 de ani de istorie a noastră. Din motive dincolo de controlul nostru, ne-am văzut obligaţi să punem capăt celui mai de succes şi mai interesant sezon din istoria baschetului european. Evident existau multe motivaţii pentru a continua sezonul, dar într-o situaţie excepţională am pus sănătatea oamenilor deasupra oricărui interes”, a declarat consilierul delegat al Euroleague, Jordi Bertomeu.

Este pentru prima dată din 1958 când liga nu are o câştigătoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele