Ultima oră
Marian Barbu şi Florin Andrei arbitrează meciurile de vineri, din Casa Liga I Marian Barbu şi Florin Andrei arbitrează meciurile de vineri, din Casa Liga I
FC Viitorul anunţă că rezultatele celor mai recente teste pentru coronavirus sunt negative FC Viitorul anunţă că rezultatele celor mai recente teste pentru coronavirus sunt negative
Nu concep ratarea promovării. CSA Steaua a transferat doi atacanţi Nu concep ratarea promovării. CSA Steaua a transferat doi atacanţi
Damjan Djokovic va pleca la Rizespor pe un salariu uriaş Damjan Djokovic va pleca la Rizespor pe un salariu uriaş
Fanii lui Dinamo salută plecarea lui Şerdean de la echipă. ”Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toţi cei ascunşi în spatele acestui plan diabolic” Fanii lui Dinamo salută plecarea lui Şerdean de la echipă. ”Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toţi cei ascunşi în spatele acestui plan diabolic”
Alarmă la City! Sergio Aguero are Coronavirus Alarmă la City! Sergio Aguero are Coronavirus

Presa din Franţa a relatat pe larg, despre finalul partidei Young Boys - CFR. ”Benoit Bastien a fluierat penalty, ceea ce evident i-a enervat pe jucătorii români”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 11 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19729811/1/you-cfr.jpg

CFR Cluj a părăsit Europa League 2020/2021 într-un mod controversat, învinsă cu 2-1 de Young Boys după ce conducea cu 1-0 în minutul 90. Arbitrul Benoit Bastien a acordat un penalty cel puţin discutabil la un duel Bălgrădean - Zesiger, iar haosul s-a declanşat imediat: Nsame l-a transformat, apoi a fost eliminat, Gaudino a făcut 2-1, iar Djokovic a văzut şi el cartonaşul roşu!

Presa franceză a scris despre finalul partidei de la Berna, în care spiritele s-au încins, după un penalty foarte uşor acordat pentru cei de la Young Boys, de către arbitrul Bennoit Bastien.

CFR Cluj a crezut că a rezolvat meciul, deschizând scorul în minutul 84, prin croatul Gabriel Debeljuh. Elveţienii au jucat apoi totul pe cartea atacului, iar în ultimul minut regulamentar, la o centrare în careul românilor, Cristian Bălgrădean a ieşit cu autoritate. Pumnii lui au părut să atingă capul lui Cedric Zesiger, care s-a prăbuşit în suprafaţa de pedeapsă.

Benoit Bastien a fluierat penalty, ceea ce evident i-a enervat pe jucătorii români. Situaţia s-a intensificat când arbitrul i-a dat roşu lui Bălgrădean, nu pentru intervenţie, ci pentru reacţie”, scriu cei de la RMC Sports.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele