Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Prima declaraţie a lui Dan Alexa, după ce s-a stabilit programul play-off-ului din Liga 2. ”Ne-am fi dorit să jucăm la Bucureşti, pentru că ne avantajează terenul cu iarbă natural”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19394372/1/alexa.jpg

FRF a stabilit astăzi programul celor cinci etape din play-off-ul de promovare din Liga a II-a, în care vor evolua UTA, CS Mioveni, Turris Turnu Măgurele, Petrolul şi Rapid.

Primele trei clasate (UTA, CS Mioveni şi Turris) vor disputa trei partide pe teren propriu, în timp ce celelate formaţii vor juca de doar două ori "acasă".

Liga 2 se va relua pe 4 iulie, iar toate meciurile vor fi LIVE pe posturile Look.

Primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce formaţia clasată pe locul 3 va disputa un baraj cu formaţia de pe locul 12 din Liga 1.

Dan Alexa a prefaţat partida contra liderului UTA, din prima etapă, pe care cei de la Rapid o vor juca în deplasare:

”Fiecare meci, indiferent cu cine am fi căzut, e ca o finală. Începem cu două deplasări, aceasta poate să fie o problemă, dar pentru că suntem pe poziţia a 6-a vom juca trei meciuri în deplasare. Şi dacă am fi picat cu UTA şi dacă am fi picat cu Măgurele, la fel aş fi spus, că sunt meciuri foarte grele. Vorbind strict de primul meci, Mioveniul este o echipă care şi-a anunţat intenţia de a promova. E o echipă cu foarte mare experienţă la nivelul Ligii 2. Avem deplasare la Petrolul apoi, o echipă care a investit foarte mult şi o echipă care va face absolut tot pentru a promova, dar noi suntem încrezători. Trebuie să ne pregătim foarte bine, sunt cinci finale în care trebuie să dăm totul. Trebuie să fim foarte bine pregătiţi, iar cu ajutorul lui Dumnezeu sper să promovăm.

Terenul de la Arad este diferit de toate terenurile din Liga 2. Au un avantaj ei. Ne-am fi dorit să jucăm la Bucureşti, pentru că ne avantajează terenul cu iarbă naturală, dar aceasta este situaţia. E un program pe care îl începem dezavantajaţi, cu două meciuri în deplasare, chiar dacă se joacă fără spectatori, dar nu trebuie să ne găsim scuze”, a declarat Dan Alexa pentru site-ul oficial al clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele