Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Probleme la CFR Cluj! Ardelenii au pierdut procesele cu Rondon şi Latovlevici

CFR Cluj Publicat pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20552090/1/yzhlmwvlzmq3nzc1ntu0nwyxnta4y2rindji-thumb.jpg

CFR Cluj s-a confruntat cu ceva probleme financiare în ultima perioadă şi s-a ajuns şi la procese, după ce nu şi-a plătit fotbaliştii. Iasmin Latovlevici şi Mario Rondon au avut câştig de cauză în acest caz. 

Clubul ardelean a pierdut procesele cu cei doi fotbalişti şi este bun de plată acum. Ambii au fost daţi afară la începutul sezonului, dar nu şi-au primit restanţele salariale.

CFR poate ataca deciziile la TAS.

„FC CFR 1907 CLUJ SA vs. RONDON MARIO FERNANDEZ – Pretenţii financiare. Respinge recursul ca netimbrat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacata la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată la data de 13.01.2022, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, scrie în comunicatul LPF.

„FC CFR 1907 CLUJ SA vs. LATOVLEVICI IASMIN – Pretenţii financiare. Respinge recursul ca netimbrat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată la data de 13.01.2022, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele