Ultima oră
Elias Charalambous îl contrazice pe Gigi Becali. ”Sunt sigur că va fi la EURO 2024” Elias Charalambous îl contrazice pe Gigi Becali. ”Sunt sigur că va fi la EURO 2024”
VIDEO | West Ham - Liverpool 2-2. ”Cormoranii” îşi dinamitează şansele la titlu VIDEO | West Ham - Liverpool 2-2. ”Cormoranii” îşi dinamitează şansele la titlu
Două accidente grave în ziua decisivă a Raliului Harghitei. Ambele echipaje au scăpat fără probleme medicale grave Două accidente grave în ziua decisivă a Raliului Harghitei. Ambele echipaje au scăpat fără probleme medicale grave
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, campioane europene la dublu vâsle feminin, categorie uşoară VIDEO | Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, campioane europene la dublu vâsle feminin, categorie uşoară
Medalie de argint pentru România la Europenele de la Szeged Medalie de argint pentru România la Europenele de la Szeged

Ralf Schumacher a vorbit despre situaţia lui Michael Schumacher! Fostul campion pare să fie în viaţă

Formula 1 Publicat pe 26 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21440693/1/sch.jpg

Ralf Schumacher, fratele lui Michael Schumacher, s-a destăinuit despre relaţia sa cu familia, de la teribilul accident de schi din 2013. Ralf, care locuieşte în Slovenia atunci când nu comentează Formula 1 pentru un canal de televiziune german, a acordat un interviu.

El a vorbit despre pasiunea sa pentru vin, dar şi despre fratele său, Michael Schumacher, la aproape zece ani de la un grav accident de schi care l-a lăsat într-o stare de sănătate critică în urma unui grav traumatism cranian.

Ralf Schumacher a vorbit despre Michael Schumacher

De la teribilul accident suferit în Alpii francezi, în decembrie 2013, au circulat puţine informaţii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Familia septuplului campion de Formula 1 face tot posibilul pentru a-i proteja intimitatea. Ralf Schumacher nu a dorit să rupă acest secret.

Acest lucru nu l-a împiedicat însă să-şi exprime întregul sprijin pentru familia fratelui său.

Lucrurile nu mai sunt aşa cum erau înainte. Michael a fost foarte norocos de-a lungul vieţii sale, dar apoi a avut loc acest accident tragic. Din fericire, ştiinţa medicală avansată oferă multe oportunităţi. Cu toate acestea, nimic nu mai este ca înainte.

Michael nu a fost doar fratele meu. Când eram copii, el a fost şi antrenorul şi mentorul meu. M-a învăţat literalmente totul despre curse. Poate că este o diferenţă de vârstă de şapte ani, dar a fost mereu alături de mine.

Am alergat împreună, am exersat manevrele de depăşire şi tot ce contează în motorsport. Am avut onoarea să învăţ de la cei mai buni. A fost o experienţă semnificativă pentru mine (n.r. accidentul de la schi), dar, desigur, cu atât mai mult pentru copiii săi.

Viaţa este uneori nedreaptă. Ziua aceea a avut mult ghinion. Această soartă ne-a schimbat familia”, a declarat Ralf Schumacher, citat de Daily Mail.

Willi Weber, agentul lui Michael Schumacher, a vorbit şi el despre neamţ 

În timp ce fiica lui Michael, Gina-Maria Schumacher, a ales o carieră în echitaţie şi s-a specializat în rodeo, Mick Schumacher a urmat aceeaşi cale ca şi tatăl şi unchiul său Ralf.

Fost campion de Formula 2, germanul în vârstă de 24 de ani a petrecut două sezoane complicate la volanul unei maşini de Formula 1 cu echipa Haas, în 2021 şi 2022, înainte de a deveni pilot de rezervă la Mercedes în 2023.

Willi Weber nu este lăsat de familia lui Michael Schumacher să îl vadă 

Willi Weber, cel care l-a remarcat pe Michael Schumacher în 1988 înainte de a gestiona interesele septuplului campion mondial timp de peste două decenii, este în conflict cu familia Schumacher, care nu l-a lăsat să îl viziteze pe german de când acesta s-a întors în Elveţia, unde locuieşte, informează lefigaro.fr.

La zece ani de la teribilul accident de schi suferit de fostul pilot în staţiunea Méribel, Weber pare să-şi fi pierduat speranţa de a-l mai vedea vreodată pe fostul pilot.

"Când mă gândesc acum la Michael, din păcate nu mai am nicio speranţă de a-l revedea. Nici o veste pozitivă după zece ani. Familia lui mi-a interzis întotdeauna să vin să-l vizitez dintr-un motiv care îmi scapă", a explicat el pentru publicaţia germană Express.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele