Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Rapid a ratat transferul unui multiplu campion al României! Mijlocaşul a ajuns în cele din urmă la FCSB

Rapid Publicat pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19486782/1/giulesti.jpg

Anamaria Prodan a vorbit recent despre un transfer pe care Rapid putea să îl facă în urmă cu ceva timp. Impresara l-a propus pe Adi Popa giuleştenilor, doar că patronul de la acea vreme, George Copos, s-a opus mutării mijlocaşului care la momentul respectiv juca pentru Concordia Chiajna.

Adi Popa a ajuns în cele din urmă la FCSB, unde a câştigat  trei titluri, două Cupe ale României şi o Supercupă a României.  

Prodan a făcut publice mai multe momente cu fostul patron al Rapidului în prim-plan. ”În acelaşi timp greu şi funny, Copos şi Porumboiu. Aveam aşa....ne îndrăgeam, dar era chestia: <<Nu lucrez cu o femeie, ce să ştie fata asta?>> Şi când am lucrat prima dată de la transferul lui Herea de la Naţional la Rapid, şi acum când mă vede Copos îmi spune: <<Doamne, cât te urăsc, câţi bani mi-ai putut lua!!>>.

Cel mai mare salariu, 400.000 dolari pe vremea aia i-am făcut lui Herea. A fost o nebunie. Erau portughezii vechi şi Herea era un copil, atât ne-am chinuit cu transferul asta...A fost cumplit, am plecat din birou, iar ne-am întors. A fost cumplit. A zis: <<Ia şi semnează şi să nu te mai văd!>> Încerca să-l convingă pe Ovidiu să nu vină cu mine, iar Ovidiu i-a spus că sunt ca mama lui şi fără mine nu poate. <<Bă, ce vă face asta?>>. La fel îi zicea şi Becali lui Dică.

Lui Copos îi spuneam că Popa e cel mai bun, va face bani. Ne-am văzut la Copos pe terasă, am făcut transferul, tot şi l-a păcălit cineva că e prost, că are boli la ficat, la cap, i-am spus că îl iau la FCSB şi uite ce a făcut la FCSB”,  a declarat Anamaria Prodan, la TelekomSport.  

Adi Popa poate ajunge la FC Voluntari, alături de Ţucudean şi Rusescu

Ioan Andone, preşedintele echipei FC Voluntari, a confirmat negocierile pentru transferul atacantului George Ţucudean (29 de ani).

Gruparea ilfoveană aşteaptă un răspuns din partea fostului jucător de la CFR Cluj. Şi Adi Popa (32 de ani) este dorit de ilfoveni, dar extrema îşi negociază transferul în străinătate, în timp ce se pregăteşte cu Voluntari. Ultimul jucător intrat pe lista Voluntariului este Raul Rusescu (32 de ani), rămas liber de contract după despărţirea de Giresunspor, din liga a doua turcă.

"Adi Popa se antrenează cu noi, dar vrea un transfer în străinătate, în Golf. Are discuţii, vom vedea. Am discutat cu Tucudean, dar încă nu a luat o decizie. Poate juca la nivel mai mare. Dacă va fi sigur că e sănătos, e unul dintre cei mai buni atacanţi din ţară.

De Rusescu n-am discutat încă, poate fi o variantă! Vedem...”, a spus Ioan Andone, după meci, la întâlnirea cu jurnaliştii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele