Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Reacţia oficială a celor de la Manchester City, după ce Garcia a ales Dinamo

Premier League Publicat pe 6 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19505277/1/gar.jpg

Decizia lui Aleix Garcia, care a ales să semneze cu Dinamo, nu a luat prin surprindere pe nimeni în Marea Britanie. Fotbalistul pentru care echipa antrenată de Guardiola a plătit  4 milioane de euro, în 2015, când l-a cumpărat de la Villarreal, nu avea oricum nicio şansă să se impună în Premier League. De altfel, în cei cinci ani în care s-a aflat sub contract cu „cetăţenii”, el a adunat 9 meciuri pentru Manchester City, dintre care patru în Premier League, trei în Cupa Angliei şi două în Cupa Ligii.

În rest, el a fost împrumutat la mai multe echipe, ultima dată la Mouscron, în Belgia. Chiar şi aşa, pe contul de Twitter al celor de la Manchester City s-a menţionat faptul că Garcia a semnat cu Dinamo. 

„Îi urăm mult succes lui Aleix Garcia, care a fost transferat definitiv la Dinamo Bucureşti”, a fost mesajul postat de angajaţii gigantului din Premier League. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele