Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Refuză Xavi pentru a treia oară Barcelona? Prima reacţie a simbolului blaugrana despre revenirea pe Camp Nou

Barcelona Publicat de Emanoil Ursache pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20446558/1/xavi.jpg

Xavi Hernandez, principalul favorit să îl înlocuiască pe Ronald Koeman pe banca Barcelonei, a avut prima reacţie oficială după informaţiile apărute în presa internaţională.

Simbolul catalanilor a evitat să discute despre acest subiect, motivând că se concentrează pe munca de antrenor pe care o are de făcut la Al Sadd.

"Sunt focusat pe munca mea la Al Sadd şi nu vreau să vorbesc despre nimic altceva. Vreau doar să rămânem neînvinşi."a declarat Xavi, la conferinţa de presă de dinaintea partidei pe care echipa sa Al Sadd o va disputa contra celor de la Al Ahli Doh, în etapa a 8-a a campionatului din Qatar.

  • Xavi are la Al Sadd, în acest sezon, şapte victorii din tot atâtea meciuri posibile în campionatul din Qatar.

Fostul mare mijlocaş al Barcelonei a recunoscut, cu câteva luni în urmă, că a refuzat de două ori să devină antrenor al grupării blaugrana.

"Din fericire sau nefericire, am refuzat-o pe Barcelona de două ori din diferite motive - familiale, profesionale, contractuale. A fost dificil, pentru că sunt fan al Barcelonei, dar nu a fost momentul.

Prima ofertă a fost acum un an, dar am decis că nu este momentul. Nu este nicio grabă. Xabi Alonso spunea recent că vrea să fie antrenor în felul lui şi m-am identificat cu viziunea lui", declara Xavi, pentru La Vanguardia, citat de Marca.

  • 85 de goluri şi 185 de pase decisive are Xavi în 767 de meciuri, în tricoul Barcelonei, cu care a câştigat 27 de trofee, dintre care patru UCL şi opt La Liga. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele