Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Reghecampf nu se joacă! Două vedete, OUT după eşecul cu CFR

CS Universitatea Craiova Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20402568/2/universitatea-craiova-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-13-09-2021.jpg

Universitatea Craiova arată mai bine de la etapă de la etapă, dar cu toate acestea nu reuşeşte să transforme prestaţiile bune din teren şi în rezultate favorabile, care să o aducă în primele echipe din Casa Liga 1. Ultimul eşec, 0-1 cu CFR Cluj, pare că a fost picătura care a umplut paharul pentru Laurenţiu Reghecampf.

Aşa se face că, potrivit ProSport, antrenorul a decis să scoată din lot doi fotbalişti, pe Alexandru Mateiu şi Mihai Bălaşa, fiind nemulţumit de ei. Paradoxul e că doar Mateiu a fost titular în Gruia, în timp ce Bălaşa a fost rezervă. Cu toate acestea, printre aspectele care l-au deranjat pe ”Reghe”, poate fi trecut modul în care s-au pregătit în ultimul timp.

U. Craiova - CFR, din Cupa României, joi de la 21:30 pe Look Sport + 

Cel mai tare duel din faza şaisprezecimilor de finală ale Cupei României se joacă joi, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+. Universitatea Craiova primeşte vizita celor de la CFR Cluj, la doar trei zile după ce s-au confruntat şi în campionat. Ardelenii au avut câşitg de cauză, cu 1-0, graţie unui gol semnat de Andrei Burcă, care a bifat astfel prima reuşită, după o lungă perioadă în care a stat pe bară, fiind măcinat de o accidentare urâtă.

De cealaltă parte, Cupa reprezintă în acest moment un obiectiv primar pentru Universitatea Craiova, formaţie care în Casa Liga 1 ocupă doar locul 9, deşi în startul stagiunii îşi anunţa intenţiile la adjudecarea titlului. Astfel, Laurenţiu Reghecampf are toate argumentele să trimită cel mai bun ”11”, lucru care nu se va întâmpla şi la campioana României, acolo unde Dan Petrescu va opera modificări faţa de formula de start din campionat.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri