Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Roberto D'Aversa şi-a atacat jucătorii după egalul Parmei cu Fiorentina: ”Personalitatea şi dorinţa de a obţine victoria nu pot fi antrenate! ”

Stranieri Publicat pe 7 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20053759/1/profimedia-0595849204.jpg

Parma a ratat din nou şansa să câştige în Serie A, deşi avea 3-2, cu Fiorentina, în minutul 90. Peste numai patru minute, adversarii au marcat şi echipa lui Man şi Mihăilă a ieşit din nou de pe teren fără trei puncte. Antrenorul Parmeni, Roberto D'Aversa, nu şi-a menajat jucătorii şi i-a atacat dur.

El nu este mulţumit de modul în care se prezintă apărarea, deşi atacul funcţionează la capacitate maximă şi reuşteşte să marcheze. Roberto D'Aversa a mai fost nemulţumit de mentalitatea şi curajul întregului lot al Parmei.

Am fost superiori şi azi, ca în cele mai multe dintre meciurile trecute. Marcăm multe goluri, dar nu suntem în stare să câştigăm toate punctele. Fiorentina se afla într-o serioasă dificultate, mai aveam 3 minute şi câştigam. Am scăpat victoria pe final, dar nu e ceva nou pentru Parma.

Dacă avem puterea să întoarcem rezultatul, nu înţeleg cum nu te poţi concentra în ultimele două minute. Personalitatea şi dorinţa de a obţine victoria nu pot fi antrenate! Trebuie să găsim o soluţie. Le-am făcut cadou celor de la Fiorentina golurile 1 şi 3.

Am un regret, bineînţeles, pentru că ratăm oportunităţi din cauza unor erori individuale. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat pe final. Nu reuşim niciodată să închidem un joc”, a declarat D'Aversa pentru Sky Sport Italia.

Valentin Mihăilă, a înscris un gol în meciul terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu formaîia Fiorentina, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului Italiei.

Mihăilă, care a intrat pe teren în minutul 46, a marcat în minutul 90.

Celelalte goluri ale oaspeţilor au fost înscrise de Kucka ’32 (penalti) şi Kurtic ’72.

Pentru Fiorentina au marcat Quarta ’28, Milenkovic ’42 şi Iacoponi ‘90+4 (autogol).

Dennis Man a intrat pe teren la Parma în minutul 62. La Fiorentina, Louis Munteanu a fost rezervă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele