Ultima oră
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat al oaspeţilor pentru offside VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat al oaspeţilor pentru offside
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste
"U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale "U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale

Salariu de 6 ori mai mare pentru Radu Drăguşin de la un gigant din Premier League! Meciul cu Juventus va fi decisiv pentru transfer

Stranieri Publicat de Emanoil Ursache pe 15 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21424836/1/profimedia-0828345084.jpg

Meciul Genoa – Juventus de vineri, transmis în direct de Prima Sport 4 de la ora 21:45, va fi unul special pentru Radu Drăguşin nu doar pentru că îşi va înfrunta echipa care l-a crescut, dar nu i-a acordat prea multe şanse să se afirme.

Internaţionalul român va fi monitorizat de reprezentanţii clubului Tottenham Hotspur pentru un eventual transfer la importantul club din Premier League. Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, susţine că Spurs ar fi deja dispusă să achite între 30 şi 32 de milioane de euro pentru stoperul în vârstă de 21 de ani.

Meciul vieţii pentru Radu Drăguşin

”M-am întâlnit cu ei la Londra acum câteva zile. Se află şi ei la meci unde sunt şi eu astăzi, vom vedea Genoa - Juve. Să vedem, sunt semne bune. Cei de acolo ar vrea să-l transfere. Nu a mai semnat prelungirea cu Genoa. Nu cred că e cazul de prelungire.

În jurul a 30 de milioane, 32, acolo suntem. Eu aşa o văd, o lovitură pentru fotbalul românesc, el reprezintă fotbalul românesc. Sunt foarte multe cluburi la meci, nu e o discuţie definitivă.

Nu ştim dacă de la Genoa vor fi de acord să-l lase de acum, dar suntem aici să discutăm. Nu cred că cineva va da 30 de milioane să mai joace la Genoa jumătate de an”, a declarat Florin Manea, conform Fanatik.

Manea a afirmat, de asemenea, că Radu Drăguşin ar urma să primească un salariu de 5-6 ori mai mare la Spurs decât cel de la Genoa, ceea ce i-ar aduce un salt la 3 milioane de euro anual de la 600.000 de euro.

Aflată în criză de fundaşi centrali după accidentările stoperilor Micky van de Ven şi Eric Dier, şi bazându-se doar pe Cristian Romero, suspendat şi el la un moment dat 3 etape, antrenorul Ange Postecoglou a fost nevoit să apeleze în centrul defensivei la apărătorii laterali Emerson Royal şi Ben Davies.

Radu Drăguşin a fost integralist în toate cele 15 meciuri disputate de Genoa în Serie A de până acum. El se poate lăuda inclusiv cu un gol şi o pasă de gol, deşi nu acestea sunt atribuţiile principale ale postului său.

Foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele