Ultima oră
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia
Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului
Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial în lupta pentru promovare LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial în lupta pentru promovare
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor

Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”

Stranieri Publicat pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21563904/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-4.jpg

Ianis Hagi s-ar fi înţeles cu Galatasaray şi ar urma să se despartă de Glasgow Rangers, după ce împrumutul fotbalistului la Alaves se va încheia.

Cei de la Aksam, citaţi de cotidianul Fotomac, scriu că gruparea turcă a ajuns la un acord cu scoţienii, astfel că internaţionalul român nu va continua la formaţia din La Liga.

Hagi va ajunge cel mai probabil la Galata după Campionatul European din vară, unde are şanse să fie titular în garnitura lui Edi Iordănescu.

Totuşi, mijlocaşul a fost mai mult rezervă în acest an la Alaves, iar internaţionalul român are nevoie de meciuri pentru a fi în formă la turneul final.

Transferul lui Ianis Hagi pare inevitabil

Presa scoţiană a anunţat că momentul în care se va decide dacă Ianis Hagi va rămâne sau nu la Rangers va fi când antrenorul Phillip Clement îl va evolua după ce împrumutul său la Alaves se va încheia.

„E uşor să uiţi că românul Ianis Hagi este încă fotbalistul lui Rangers, după o accidentare care l-a ţinut departe de teren un sezon întreg, urmată de un împrumut la Alaves, unde n-a reuşit să se adapteze.

Constant, a fost `legat` de un transfer la Galatasaray, pe urmele tatălui său şi, în ciuda faptului că dinspre Ibrox se neagă, transferul la Galatasaray pare inevitabil. Depinde, totuşi, dacă Philipe Clement este mulţumit de ceea ce va vedea la Hagi când el se va întoarce", au scris cei de la Daily Record.

Marius Şumudică a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasary

Marius Şumudică a vorbit despre această posibilă mutare. Ultima dată antrenor în Turcia, la Gaziantep, antrenorul consideră că lui Ianis îi va fi foarte greu să se impună. Totuşi, Şumudică a evidenţiat faptul că numele antrenorul Galatei a fost coleg cu Gică Hagi, pe vremea când tehnicianul Farului evolua în Turcia.

"Dacă va putea să joace la Galatasaray? În momentul de faţă? Foarte greu! Este un jucător bun, un jucător care poate creşte, are potenţial, dar căruia îi trebuie un mediu propice.

S-ar putea să mă înşel, dar probabil că în Turcia, la Galatasaray, având în vedere şi trecutul tatălui său şi mai ales că tatăl său a fost coleg cu Okan Buruk, cu antrenorul actual, îl va ajuta. Va fi adulat de suporteri.

 

Ei au în faţă Icardi, Zaha, Ziyech ... nişte nume impresionante ... Mertens. În momentul de faţă, nu ştiu ce să vă spun, nu ştiu ce strategie au de la anul şi ce jucători au împrumutaţi, dar cred că niciun jucător român nu poate juca la Galatasaray", a spus Marius Şumudică, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele