Ultima oră
Joan Laporta şi-a anunţat candidatura la preşedinţia clubului FC Barcelona Joan Laporta şi-a anunţat candidatura la preşedinţia clubului FC Barcelona
Şumudică a comentat ultimul scandal în care este implicat. ”Am văzut că mulţi jurnalişti sunt de partea mea şi nu pot decât să le mulţumesc. Nu-i blamez nici pe cei care dau în mine” Şumudică a comentat ultimul scandal în care este implicat. ”Am văzut că mulţi jurnalişti sunt de partea mea şi nu pot decât să le mulţumesc. Nu-i blamez nici pe cei care dau în mine”
Primul mesaj al lui Petrescu după plecarea de la Cluj: "Nu mi-am dat demisia şi nu am fost demis". Ce va face în perioada următoare Primul mesaj al lui Petrescu după plecarea de la Cluj: "Nu mi-am dat demisia şi nu am fost demis". Ce va face în perioada următoare
Concurenţă pentru Cortacero. Dinamo se bate cu două cluburi din Spania pentru antrenorul cu care are un acord de principiu Concurenţă pentru Cortacero. Dinamo se bate cu două cluburi din Spania pentru antrenorul cu care are un acord de principiu
Mesajul de adio postat de cei de la CFR Cluj pentru Dan Petrescu. ”Dorim să îi mulţumim pentru toate perfomanţele realizate împreună în aceşti trei ani” Mesajul de adio postat de cei de la CFR Cluj pentru Dan Petrescu. ”Dorim să îi mulţumim pentru toate perfomanţele realizate împreună în aceşti trei ani”
Probleme mari pentru Edinson Cavani. Este anchetat de federaţia engleză pentru rasism Probleme mari pentru Edinson Cavani. Este anchetat de federaţia engleză pentru rasism

Se anunţă spectacol în Liga 2. Petrolul - FC ”U” Craiova, duminică, ora 15:00, în direct pe Look Sport+

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19563534/1/pet.jpg

Cea mai importantă partidă a etapei cu numărul IX din Liga 2 se vede în direct pe Look Sport+. Petrolul primeşte vizita celor de la FC ”U” Craiova.

Gazdele nu au cel mai perfect start de sezon, fiind pe locul 7, cu 13 puncte, victoria muncită de la Recea, de runda trecută le va da însă un moral excelent elevilor lui Viorel Moldovan, care a prefaţat confruntarea:

Am avut parte de o săptămână încărcată, iar până acum putem spune că lucrurile ne-au ieşit într-un sens pozitiv, pentru că am câştigat la Recea, iar în Cupa României am mers mai departe, după ce am eliminat ocupanta locului 2 din campionat, Metaloglobus. Acum, duminică, vom avea parte de un test foarte important, pentru noi, pentru suporteri, pe care trebuie să-l câştigăm! Întâlnim un adversar foarte bun, o echipă care a început excelent sezonul , care marchează foarte multe goluri, dar care are şi o bună organizare defensivă. Un adversar pragmatic, greu de manevrat, dar am speranţa că vom reuşi să-i punem în dificultate şi să câştigăm acest joc”, a declarat Viorel Moldovan, cu privire la meciul cu cei de la Craiova.

Oltenii sunt în mare formă. Chiar şi cu antrenorul Nicolo Napoli demis, interimatul a dar randament, iar echipa este pe locul secund, la doar două puncte de liderul Metaloglobus. În cazul unui succes contra ”lupilor”, craiovenii vor urca pe primul loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele