Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Se complică lucrurile pentru Săpunaru, Alibec şi Lung. Kayserispor se afundă în zona retrogradării

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 24 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19827877/2/sapunaru-lung.jpg

Kayserispor a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, în etapa a 14-a din Super Lig, în faţa celor de la Konyaspor, şi a ajuns la a doua înfrângere consecutivă în campionatul Turciei.

Cu Cristian Săpunaru integralist, Kayserispor a deschis scorul pe finalul primei reprize (min. 45 + 5), din penalty, prin Pedro Henrique. Eliminarea lui Lennon din minutul 64, care a văzut al doilea glaben, s-a dovedit fatală pentru gazde, care au cedat victoria pe finalul partidei.

Demirok (min. 89 din penalty) a adus egalarea pentru Konyaspor, care a câştigat toate cele trei puncte în minutul 90 + 8, graţie reuşitei lui Jevtovic.

Dacă Silviu Lung Junior lipseşte în continuare din cauza accidentării sale musculare, Denis Alibec a fost lăsat pe banca de rezerve de către antrenorul echipei, Samet Aybaba.

Nici Bogdan Stancu nu a fost mai norocos în această etapă. Echipa sa Genclerbirligi a pierdut cu scorul de 1-3 deplasarea de la Sivasspor, iar fostul atacant al naţionalei a fost înlocuit de Riza Calimbay la pauza meciului. Pentru învingători au marcat Gradel (min. 45 + 2), Arslan (min. 71) şi Yatabare (min. 87). Golul de onoare al învinşilor a fost dat de Kizildag (min. 90 +2).

Aşa arată zona retrogradării din Super Lig:

Locul 17 – Denizlispor, 13 meciuri, 13-22, 12 puncte
Locul 18 – Genclerbirligi, 13 meciuri, 11-21, 12 puncte
Locul 19 – Kayserispor, 13 meciuri, 7-16, 10 puncte
Locul 20 – Ankaragucu, 12 meciuri, 14-20, 9 puncte
Locul 21 - Erzurum BB, 14 meciuri, 12-27, 9 puncte

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele