Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Se pregăteşte ridicarea unui nou stadion în România: ”Va fi o bijuterie!”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Emanoil Ursache pe 18 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20472352/1/3f1cc548-ea22-4033-b52b-84e84b0674ec.jpg

Fanii piteşteni ai fotbalului primesc o veste excelentă. Preşedintele Consiliului Director de la FC Argeş, Mihai Foamete, garantează că noul stadion ”Nicolae Dobrin” va fi realizat.

Foamete aproximează că FC Argeş îşi va putea disputa meciurile din Casa Liga 1 pe noua arenă într-un an şi jumătate, doi. Problemele birocratice sunt cele mai complicate de rezolvat, însă până şi soluţionarea lor se află într-un stadiu avansat, conform oficialului ”alb-violeţilor”.

”Chiar dacă lucrurile merg un pic mai domol în România faţă de alte ţări, vă asigur că stadionul se va finaliza. Discuţiile sunt înaintate. S-au semnat documente, s-au semnat autorizaţii. Cea mai de durată perioadă e cea a actelor şi chestiunuilor legate de documente. 

Apoi, stadionul se va ridica destul de repede. Cam într-un an şi jumătate, doi, sperăm să vorbim de finalizare şi să jucăm primul meci pe noul stadion.”, a declarat Mihai Foamete, preşedintele Consiliului Director de la FC Argeş, pentru GSP

El a menţionat că arena va avea o capacitate de circa 15.000 de locuri, cu tribune acoperite, aflate în proximitatea gazonului, şi cu spaţii comerciale.

”Capacitatea va fi în jur de 15.000 de locuri, suficient pentru noi. Va fi o «bijuterie» de stadion! Toate tribunele vor fi acoperite, aproape de teren, vor fi şi spaţii comerciale.

Stadionul nu va avea pistă. E aceeaşi situaţie ca la Craiova. Pentru a face un nou stadion fără pistă, am fost obligaţi să găsim o soluţie, să realizăm în aceeaşi bază sportivă un teren de atletism cu pistă. Se va face acest lucru pe un teren aflat în imediata vecinătate a stadionului.”, a adăugat Mihai Foamete.

Caracteristicile noului stadion ”Nicolae Dobrin”:

  • sistem de iluminare a faţadei prin tehnologie LED
  • muzeu al clubului + magazin de prezentare al FC Argeş
  • sală de forţă de minimum 500 mp
  • două săli pentru saună
  • sală de recuperare
  • cabinet medical
  • cabinet antidoping
  • sală de antrenament multifuncţională

375.942,30 lei fără TVA este suma alocată pentru finanţarea stadionului din bugetul local, valoare inclusă în contractul de proiectare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri