Secretul reușitei lui Burcă: „Am exersat faza asta chiar în această dimineață și am dat două goluri. Mister mi-a zis că voi marca și cu Celtic și așa a fost” - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

Secretul reușitei lui Burcă: „Am exersat faza asta chiar în această dimineață și am dat două goluri. Mister mi-a zis că voi marca și cu Celtic și așa a fost”

CFR Cluj a făcut un meci mare și s-a calificat în priumăvara europeană, după 2-0 cu Celtic Glasgow. Andrei Burcă a fost cel care a marcat primul gol și a pus umărul serios la victoria clujenilor.

„Ne-am mobilizat după înfrângerea dela Botoșani, era păcat să ratăm calificarea. Ne-a spus și mister, o astfel de ocazie apare rar și trebuie profitat de ea. Sincer, nu știu când vom mai realiza asta”, a spus Burcă, în direct pe Look Plus.

Fundașul CFR-ului a explicat cum a reușit să marcheze în fața scoțienilor. „Am lucrat și în dimineața asta fazele fixe și am exersat chiar faza asta. Am și dat două goluri la schema asta, iar Dan Petrescu mi-a și zis că voi da gol cu Celtic”, a dezvăluit Burcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine