Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Şefii CFR-ului, reacţie rapidă după ce campioana risca să fie exclusă din Europa!

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20433894/1/rapid-bucuresti-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-24-09-2021-1.jpg

Ulrich Meleke a fost transferat în această vară de la Botoşani, la CFR Cluj, i-ar moldovenii s-au înţeles să primească 250.000 de euro în schimbul acestuia. Doar că, şefii ardelenilor nu au virat niciun leu. 

Clubul condus de Valeriu Iftime s-a dus la comisii şi i-a reclamat pe ardeleni. În urmă cu câteva zile, FRF a decis că dreptatea le aparţine moldovenilor şi trebuie să încaseze banii, pentru a nu risca să primească interzis în cupele europene. 

Cei de la CFR s-au mişcat rapid şi s-au înţeles cu FC Botoşani. Potrivit ProSport, 100.000 de euro au încasat acum moldovenii, iar restul de 150.000 de euro îi vor primi în două tranşe. Una este programată un decembrie, iar cealaltă în ianuarie 2022. 

De menţionat că Meleke evoluează acum la FC Voluntari, fiind cedat sub formă de împrumut după revenirea lui Dan Petrescu în Gruia. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele