Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Semieşec pentru echipa lui Dan Petrescu! Kayserispor a avut superioritate numerică din minutul 26, dar a ratat multe ocazii

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 13 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19975294/1/kayserisppor.jpg

Kayserispor, echipa antrenată de către Dan Petrescu, a remizat pe teren propriu cu Ankaragucu, scor 0-0, în etapa a 25-a din Superliga Turciei. Kayserispor a avut superioritate numerică din minutul 26.

Fundaşul Cristi Săpunaru a intrat pe teren în minutul 82 pentru Kayserispor. Denis Alibec şi Silviu Lung Jr sunt accidentaţi.

A fost un asediu total pentru Ankaragucu, după eliminarea lui Pazdan în minutul 26. Totuşi, oaspeţii au reuşit să obţină un egal, deşi nu au şutat pe poarta adversă.

Kayserispor a avut o posesie a mingii de 63% şi şi-a creat 24 de ocazii de gol (7 şuturi pe poartă).

Echipa lui Dan Petrescu are trei remize consecutive şi n-a reuşit să se îndepărteze de zona retrogradării.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19975294/2/clasament-kayseri.jpg

Sursa foto: Twitter Kayserispor

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele