Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Sepsi acuză arbitrajul, din partida cu Viitorul. ”A fost prea uşor dat acel cartonaş roşu”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19404444/1/se.jpg

Cea mai spectaculoasă partidă de la reluarea Casa Liga 1 a avut loc între Sepsi Sepsi Sfântu-Gheorghe şi Viitorul Constanţa. Scorul final a fost 3-3, după ce gazdele au avut un om eliminat şi totuşi au avut tăria de a reveni de la 1-3.

Florin Ştefan, fotbalistul celor de la Sepsi a criticat arbitrajul, acuzând eliminarea mult prea uşoară a lui Carnat, din startul reprizei secunde.

„Am început foarte rău, dar am reuşit să marcam golul de 1-2. Cred eu că a fost prea uşor dat acel cartonaş roşu şi e bine că am reuşit să luăm un punct.

Leo ne-a zis că avem putere, că suntem un grup şi că tot noi trebuie să o scoatem la capăt. Ne-am pregătit foarte bine, nu ne este greu să jucăm din trei în trei zile.

Vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici şi o să văd la sfârşitul sezonului. Sper să câştigăm la Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele