Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Situaţie tensionată la Tottenham. A pierdut Mourinho vestiarul? Conflictul Son - Lloris nu a fost singular

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19414209/1/lloris-son.jpg

Tottenham a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Everton, în etapa a XXXIII-a a campionatului englez de fotbal Premier League. Gazdele s-au impus datorită autogolului lui Michael Keane, din minutul 24.

La pauza meciului, în ciuda faptului că se aflau în avantaj, jucătorii lui Tottenham s-au luat la ceartă. Lloris a fugit spre Son, la împins şi i-a adresat câteva cuvinte. Conflictul a fost oprit de ceilalţi colegi, care au intervenit şi i-au despărţit pe cei doi.

Harry Winks, coechipierul celor doi a declarat că nu este primul episod de acest gen care se întâmplă recent.

"N-aş spune că suntem prea drăguţi. Am fost criticaţi din toate părţile în ultima vreme, în urma meciurilor în care am pierdut sau n-am jucat bine. Şi după meciul cu Sheffield, care n-a fost deloc strălucit, au fost aruncate mai multe vorbe dure. Totuşi, cel mai important lucru rămâne să demonstrăm ce putem pe teren. Putem spune diferite lucruri în vestiar, dar apoi trebuie să demonstrăm şi în timpul meciurilor. Iar partida cu Everton cred că a fost un pas în direcţia potrivită. Consider că avem o mentalitate puternică, iar când suntem susţinuţi de manager avem evoluţii şi rezultate pozitive. Problema noastră din acest sezon a fost constanţa din joc. Trebuie să lucrăm la acest capitol în continuare.", a spus Harry Winks.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele