Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Sorin Cârţu, discurs dur: "Nu stăm după toţi ăştia care vin la salvarea de la foame să le luăm coatele în gură"

Superliga Publicat pe 21 aug 2021
mail-share icon Email


Sorin Cârţu, preşedintele celor de la U Craiova, a avut o reacţie dură la adresa lui Diogo Izata, după ce mijlocaşul portughez al lui Gaz Metan Mediaş i-a scos doi dinţi lui Alex Mateiu în urma unei lovituri dure cu cotul.
Fostul mare atacant din Bănie a dezvăluit că mijlocaşul Craiovei a fost trimis la Chirurgie ca urmare a contactului dur cu Izata, apoi s-a dezlănţuit la adresa adversarilor, după ce etapa trecută brazilianul Roger l-a lovit la fel de violent pe Nicuşor Bancu, în meciul de la Arad:
 
"Mateiu are doi incisivi terminaţi, scoşi, deplasaţi. L-am trimis la chirurgie să vedem dacă poate să îi salveze, să facă ceva. Dacă tu nu ai luat atitudine la Arad, e normal că şi ăstalalt face la fel. Vedeţi că toţi străinii, poate nu ştiu nici ce li se întâmplă. Bă, dar explicaţi-le că vin într-un fotbal civilizat.
 
Nu stăm după toţi ăştia care vin la salvarea de la foame să le luăm coatele în gură. Ăla din Brazilia, ăsta tot de pe unde mai este, că nici nu ştiu că nu îl cheamă. Suntem poligon de tragere pentru toată lumea? Luaţi măsuri! De ani de zile suntem echipa la care a intră cel mai mult Salvarea pe teren.
 
La Mihăilă la Iaşi, când era să moară pe teren. La Koljic la fel, Bancu, picior rupt. Iarăşi ce s-a întâmplat la Arad. Să se ia atitudine împotriva la tot ce înseamnă golăneală. Ăsta e fotbal golănesc", a "tunat" Cârţu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele