Ultima oră
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"

Sprinterul Divine Oduduru, suspendat şase ani pentru încălcări ale regulamentului antidoping

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21346430/1/oduduru.png

Sprinterul nigerian Divine Oduduru a fost suspendat şase ani pentru două încălcări ale regulamentului antidoping, a anunţat Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), potrivit AFP.

Oduduru, în vârstă de 27 de ani, deţinătorul recordului Nigeriei la 200 m (19.73, în 2019), a fost suspendat provizoriu în februarie.

Sportivul a primit sancţiunea pentru posesie şi tentativă de folosire de substanţe interzise.

Suspendarea, pusă în aplicare retroactiv, este valabilă până în februarie 2029.

AIU a precizat că a descoperit elemente împotriva lui Oduduru în cadrul unei anchete care îl viza pe Eric Lira, terapeut texan care riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare pentru că le-a furnizat produse dopante sportivilor la JO de la Tokyo, din 2021.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele