Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Surpriză în Cupa Spaniei! Mallorca trece de Real Sociedad şi se califică în finală

Uncategorized Publicat pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21507185/1/copa-dlel-rey.jpg
 Mallorca a învins marţi, în deplasare, scor 5-4 la lovituri de departajare, formaţia Real Sociedad, şi s-a calificat în finala competiţiei. În prima manşă scorul a fost 0-0, iar în retur, după 120 de minute, a fost 1-1.
 
Gazdele de la Real Sociedad au ratat un penalty pe "Reale Arena", chiar în ultimele minute ale primei reprize, prin Brais Mendez, în minutul 45+1, portarul Greif reuşind să respingă. Imediat după pauză, Gonzalez a deschis scorul pentru Mallorca, în minutul 50, însă Oyarzabal a egalat în minutul 71 şi a trimis meciul în prelungiri.
 
Cum în cele două reprize de prelungiri nu s-a marcat, meciul s-a decis la lovituri de departajare. Oyarzabal a ratat de la gazde, chiar prima lovitură de la 11 metri, apărată de Greif, în timp ce Mallorca a marcat prin Muriqi, Morlanes, Mascarell, Radonjic şi Darder.
 
Mallorca s-a calificat în finala Cupei Spaniei, unde va înfrunta pe învingătoarea din a doua semifinală, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao. În prima manşă, Bilbao s-a impus la Madrid cu 1-0.
mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele