Ultima oră
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit" VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit"
EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el" EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el"
Fanii lui Dinamo pregătesc schimbarea: Gigi Mulţescu, favorit să-i ia locul lui Ionel Gane Fanii lui Dinamo pregătesc schimbarea: Gigi Mulţescu, favorit să-i ia locul lui Ionel Gane

Thomas Bach: ”Nu există un Plan B pentru JO de la Tokyo”

Sporturi Publicat pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19921171/1/jocuile-olimpice-tokyo.jpg

Preşedintele CIO, Thomas Bach, s-a declarat convins, joi, în cadrul unui interviu acordat agenţiei japoneze Kyodo, că Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfăşura în această vară, adăugând că nu există un Plan B.

În urma recrudescenţei epidemiei de coronavirus în Japonia, care a dus la restabilirea stării de urgenţă în ţară, Thomas Bach a confirmat poziţia directorului general al comitetului de organizare, Toshiro Muto, care rămâne inflexibil în ceea ce priveşte desfăşurarea jocurilor.

"Nu avem în acest moment niciun motiv să credem că Jocurile Olimpice de la Tokyo nu se vor deschide la 23 iulie pe stadionul olimpic din Tokyo. Acesta este motivul pentru care nu există un plan B şi de aceea suntem total dedicaţi să facem aceste jocuri sigure şi de succes", a confirmat Thomas Bach, cu şase luni înainte de Jocurile Olimpice.

Cu toate acestea, Thomas Bach nu a exclus posibilitatea reducerii numărului de spectatori, spunând că forul olimpic trebuie să fie "flexibil". El recunoaşte nevoia de a face "sacrificii" pentru a proteja vieţile celor implicaţi, repetând că prioritară este securitatea.

Îngrijoraţi că evenimentul ar putea agrava şi mai mult răspândirea virusului, peste 80% dintre japonezi sunt în continuare foarte reticenţi în privinţa organizării JO în acest an, preferând fie o nouă amânare, fie o anulare pur şi simplu, potrivit unui sondaj.

JO de la Tokyo ar fi trebuit să se desfăşoare vara trecută, dar au fost amânate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele