Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Titlul în Formula 1 se decide în ultima etapă, în direct pe Look Sport. Max Verstappen şi Lewis Hamilton sunt la egalitate de puncte!

Formula 1 Publicat pe 10 dec 2021
mail-share icon Email

Formula 1 încheie sezonul 2022 în acest weekend, iar scenariul este ireal, cum nu s-a mai petrecut recent. Max Verstappen şi Lewis Hamilton sunt la egalitate.

Ultima etapă se va disputa în deja clasicul traseu de la Abu Dhabi, pe Yas Marina, în nocturnă. Ediţia de anul trecut a fost câştigată de pilotul Red Bull. Toată acţiunea este în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.

Înaintea ultimei etape, Hamilton, care a reuşit, duminică, victoria cu numărul 103 în carieră, a opta din sezon, este la egalitate de puncte cu Verstappen, 369,5 puncte.

Nici la constructori lucrurile nu sunt clare, Mercedes pare că s-a desprins decisiv, după ce a acumulat 587,5 puncte. Red Bull este pe locul 2, cu 559,5 puncte. Dar austriectii pot întoarce soarta, dacă punctează bine cu ambii piloţi.

Programul transmisiunilor:

Vineri

  • Antrenamente 1 - ora 11:30, în direct pe Look Sport 3 Motors
  • Antrenamente 2 - ora 15:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Sâmbătă

  • Antrenamente 3 - ora 12:00, în direct pe Look Sport 3 Motors
  • Calificări - ora 15:00, în direct pe Look Sport+

Duminică

  • Cursa - ora 15:00, în direct pe Look Sport+
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele