Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Transferul lui Alin Şeroni de la FC Botoşani la FCSB e în impas! Valeriu Iftime: "Nu sunt chiar atât de naiv ca să-l las fără niciun ban"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 2 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20228512/2/it2-7766.jpg

FCSB a oficializat astăzi transferul lui Alexandru Creţu (29 de ani), care a jucat ultima oară la echipa slovenă Maribor. Gigi Becali vrea să mai aducă un fundaş central puternic – Alin Şeroni (34 de ani), de la FC Botoşani. Patronul echipei moldovene, Valeriu Iftime, a declarat că nu va accepta să renunţe la Şeroni fără o sumă de transfer.

Alin Şeroni mai are un an de contract cu FC Botoşani, dar Gigi Becali speră să-l transfere gratis pe fundaşul central, în baza relaţiei de prietenie pe care o are cu Valeriu Iftime.

Şeroni (1.93 m) a jucat în 34 de meciuri pentru FC Botoşani în acest sezon, în Liga 1, Cupa României şi preliminariile Europa League.

"Chiar dacă mă leagă o bună prietenie cu Gigi Becali, totuşi nu sunt chiar atât de naiv ca să-l las liber de contract, deşi sunt sigur că Şeroni ar vrea să meargă la ei. Dacă Gigi Becali îmi dă o sumă de transfer pentru Alin, atunci am putea să facem afacerea, dar fără niciun ban nu îl las la FCSB.

Eu cred că Gigi Becali nu doreşte să îl transfere ca să joace titular. Gigi Becali îl vrea ca soluţie de avarie şi să-l bage în cazul în care cineva dintre cei doi fundaşi titulari se va accidenta. Eu cred că Gigi Becali o să joace lângă Creţu cu alt fundaş central. Nu are rost să mai discutăm acum despre Alin. Nu îl las liber la FCSB", a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20228512/1/iftime.jpg

"Am spus că vreau doi fundaşi centrali. Creţu este unul. L-am contactat azi pe Şeroni, alţii râd, dar eu ştiu ce fac. Dacă îl lasă liber, că mai are un an cu Botoşani, îl iau pe Şeroni. De ce? Bine, voi spuneţi că Becali nu ştie. Dar Becali vrea un lucru: nu mai vreau să dea nimic gol cu capul la mine. Să mai vină unul de 1.60 şi să dea gol cu capul din careu. N-o să mai poată nimeni, că am doi războinici! Noi luăm gol numai din faze fixe. N-avem nişte fundaşi centrali în România, peste tot sunt în căutare. Spunea şi Dică, se plângea. Nu avem fundaşi extraordinari, dar măcar să dea cu capul în minge! Ţi-e frică să bagi capul? Atunci nu mai fi fundaş central. Nu vreau să fie extraordinar, să fie Sergio Ramos. Dar nu vreau să ne dea gol cu capul Petrila de la Sepsi, care are 1.60", a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele