Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Transferul lui Lafferty la Sepsi a picat definitiv. Nord-irlandezul a mai primit o ofertă din Casa Liga 1. ”Nu vreau să dezvălui numele celuilalt club”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19968181/1/laf.jpg

Kyle Lafferty (33 de ani), cunoscutul atacant al Irlandei de Nord a fost la un pas să semneze cu cei de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, mutarea era dată ca fiind sigură marţi, dar totul a căzut, din cauza salariului cerut de fotbalist.

Lafferty a declarat că a mai avut o altă ofertă din prima ligă, dar a refuza să dezvăluie numele clubului.

”Nu vreau să dezvălui numele celuilalt club, din respect pentru cei de acolo. Dacă ar fi fost o ofertă concretă, discutam fără probleme. Negocierile cu Sepsi pot spune că sunt închise definitiv. Nu cred că vor reveni cu o propunere mai bună. Poate că o să vin în România, când se va putea, măcar ca turist”, a declarat nord-irlandezul, pentru ProSport.

Cel mai bun randament l-a dat la actuala echipă a lui Ianis Hagi, unde a marcat de 42 de ori şi a oferit 20 de pase decisive în 164 de partide. Lafferty are şi 18 meciuri în liga a doua engleză, iar în Premier League are doar un meci.

Pentru naţionala Irlandei de Nord, Kyle Lafferty are statistici destul de bune: 75 de meciuri jucate şi 20 de goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele