Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

"U" Cluj - FC Argeş 1-1. Mailat înscrie la debut şi îi salvează pe ardeleni

Liga II Publicat pe 21 feb 2020
mail-share icon Email

U Cluj şi FC Argeş au remizat, scor 1-1, într-o partidă transmisă în direct de Look Plus, în debutul sezonului de primăvară al Ligii a II-a.

Piteştenii au deschis scorul în finalul primei reprize, în minutul 43, când Andrei Blejdea a profitat de o eroare a lui Dur-Bozoancă şi a înscris din apropiere.

În repriza secundă, U Cluj a forţat egalarea, iar salvarea a venit în minutul 77, de la debutantul Sebastian Mailat, jucător adus de la CFR Cluj. Acesta a primit excelent de la Goga şi a şutat în forţă din unghi, restabilind egalitatea.

După acest rezultat, Campionii FC Argeş rămâne pe locul 4, cu 34 de puncte, la două lungimi în spatele Rapidului, formaţie ce ocupă în acest moment locul 3, care asigură prezenţa la baraj.

U Cluj ajunge la 26 de puncte şi ocupă locul 13 în clasament.

Echipele de start:

  • U” Cluj: Dur-Bozoancă - Inacio, Telcean, Andr. Mureşan, Neciu - Dican, Bg. Barbu, G. Florescu (cpt.), Ştefănescu - Gavra, Mailat
  • Campionii FC Argeş: Ducan - Tofan, Turda, Deslandes, Muşat - I. Şerban, Moihedja - R. Grecu, Matiş, Blejdea - Buhăescu (cpt)

Look Plus şi Look Sport îţi propun alte trei partide din Etapa 22 a Ligii a II-a.

Sâmbătă, 22 februarie

  • 12:00 Petrolul - Dunarea (Liga 2) LOOK PLUS şi online

Luni, 24 februarie

  • 17:30 Csickszerda - UTA (Liga 2) LOOK SPORT şi online

Marţi, 25 februarie

  • 19:00 Rapid- Turris Oltul (Liga 2) LOOK PLUS şi online
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele