Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

UEFA se apără în faţa refuzului de a ilumina Allianz Arena şi şi-a schimbat logo-ul pe Twitter în culorile curcubeului

EURO 2020 Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20257862/1/uefa.jpg


UEFA s-a apărat, miercuri, în faţa refuzului de a permite iluminarea Allianz Arena în culorile comunităţii LGBT şi şi-a schimbat logo-ul pe Twitter în culorile curcubeului, refirmându-şi "angajamentul ferm" împotriva homofobiei.
  
UEFA subliniază că decizia de a refuza iluminarea arenei nu a fost una politică, aşa cum au acuzat mai mulţi oficiali europeni.
 
Ungaria a adoptat, la 15 iunie, un text care interzice "promovarea" homosexualităţii în rândul minorilor, cauzând îngrijorarea apărătorilor drepturilor LGBT, în timp ce guvernul lui Viktor Orban creşte restricţiile cu privire la aceste comunităţi.
 
Oraşul Munchen şi-a anunţat, duminică, intenţia de a cere UEFA permisiunea de a ilumina stadionul în culorile curcubeului, simbolul comunităţii LGBT, pentru a protesta împotriva acestei legi, la meciul Germania-Ungaria din Grupa F a Euro-2020, care va avea loc miercuri.
 
Însă UEFA nu a aprobat această iniţiativă.
 
"UEFA este o organizaţie neutră din punct de vedere politic şi religios. Dat fiind contextul poltic al acestei cereri - un mesaj vizând o decizie luată de Parlamentul maghiar - UEFA trebuie să refuze această cerere", a anunţat forul european.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele