Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Ultimele detalii despre stadiul de construcţie al stadionului din Arad. Când speră autorităţile să îl dea în folosinţă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 23 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19400322/1/stad.jpg

UTA este favorită certă la promovarea în Liga 1, iar revenirea în prima ligă va veni foarte probabil şi cu mutarea pe noul stadion din Arad.

Arena "Francisc Neuman" este aproape finalizată şi sunt şanse mari ca aceasta să fie inaugurată înainte de strartul sezonului 2020-2021 al Ligii 1.

Noul stadion a costat 14 milioane de euro şi are o capacitate de 12.000 de locuri.

”Contractul pentru executarea branşamentului la reţeaua de gaze naturale se semnează zilele acestea, după care se va încheia contractul de furnizare. În ceea ce priveşte contractul de furnizare a energiei electrice acesta este încheiat de Primăria Arad cu furnizorul de servicii. Generatorul pentru stadion ar trebui să ajungă în maxim 30 de zile, iar cel pentru instalaţia nocturnă, aşa cum probabil ştiţi deja, este instalat şi funcţionează. Referitor la parcarea ce urmează să fie amenajată în proximitatea stadionului municipal, mai întâi va trebui să realizăm reţeaua de canalizare. După estimările noastre, stadionul se va finaliza în cel mult două luni de zile, dar se va încerca şi mai repede”, a transmis Primăria Arad către Sport Arad.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele