Ultima oră
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021

Un fotbalist de viitor din Liga 1, făcut praf de Basarab Panduru: ”Cine ştie ce eforturi face să nu rupă oala de sarmale”

Liga I Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20104532/1/pan.jpg

Analistul TV Basarab Panduru a criticat în termeni duri condiţia fizică a atacantului Jovan Markovic, împrumutat de Universitatea Craiova la Academica Clinceni.

Panduru consideră inacceptabilă greutatea vârfului la vârsta de doar 20 de ani şi că antrenorul Ilie Poenaru i-ar face un mai mare bine dacă nu l-ar introduce pe teren, deoarece în condiţia sa mai mult ca sigur s-ar accidenta într-un meci oficial.

”Să rupi mâncarea deja de la 20 ani de ani... Cine ştie ce eforturi face să nu rupă oala de sarmale. Eu am mai zis, Ilie Poenaru îi face un bine dacă nu îl bagă. Guardiola nici nu discuta dacă avea aşa jucător cu o asemenea condiţie fizică. Nu mânănci ce vrei dacă eşti sportiv.

Eu repet, nu ar trebui să îl bage Poenaru, că iar se accidentează 7 luni şi nu îl mai vedem. Cred că şi oficialii de la Craiova i-au atras atenţia, probabil i-au zis ăia să se potolească în privinţa mâncării. Poate i-au zis de 2-3 ori, iar după au renunţat şi ei. Dar aşa nu se poate, ce fotbalist eşti tu? Mai mult de 2.000 de euro pe lună, cât cred că are, oricum nu merită.”, a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga I

Ultimele articole Toate articolele