Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Un japonez ar putea fi primul transfer al celor de la CSA Steaua, după promovare

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20246350/1/mino.jpg

Sota Mino (26 de ani) ar putea fi primul transfer al celor de la CSA Steaua în această vară, informează as.ro. Mijlocaşul japonez a fost unul din cei mai buni oameni ai celor de la Metaloglobus sezonul trecut, formaţie ce a fost foarte aproape să prindă un loc de play-off.

Mino a bifat 25 de prezenţe în sezonul trecut, fiind unul din cei mai buni fotbalişti de pe postul său din eşalonul secund.

Îţi dau un exemplu: Mino Sota. Dacă vă uitaţi şi pe InStat, are nişte cifre incredibile. Este un jucător pe care l-aş numi kamikaze. Când îi dai o sarcină de joc, el nu se lasă până nu o respectă, indiferent de situaţie. Nu-l interesează!

Joacă mai mult de 100% fiecare meci şi cred că el va merge cu siguranţă în Liga 1 pentru că are calitate şi valoare”, a spus Gabi Manu, fostul antrenor al celor de la Metaloglobus, la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

Înainte de venirea în România, niponul a mai jucat în ţara natală, dar a avut şi două experienţe în Malta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele