Ultima oră
VIDEO | Metz - Lille 1-2. Final de sezon foarte complicat pentru Ladislau Boloni VIDEO | Metz - Lille 1-2. Final de sezon foarte complicat pentru Ladislau Boloni
Andrei Prepeliţă, aproape de revenirea în Superliga. ”La pauză toţi erau cu capul în pământ”
Andrei Prepeliţă, aproape de revenirea în Superliga. ”La pauză toţi erau cu capul în pământ”
Singura echipă din Superliga care a transmis celor de la FCSB felicitări pentru cucerirea titlului Singura echipă din Superliga care a transmis celor de la FCSB felicitări pentru cucerirea titlului
Raul Badiu, victorie în prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri
Raul Badiu, victorie în prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri
Inter Milano a sărbătorit titlul cu o victorie în faţa echipei Torino Inter Milano a sărbătorit titlul cu o victorie în faţa echipei Torino
VIDEO | România a încheiat en fanfare Europenele de canotaj. Aur şi la 8+1 feminin VIDEO | România a încheiat en fanfare Europenele de canotaj. Aur şi la 8+1 feminin

Un nou episod în scandalul de la Udine! Ce a decis Consiliul Municipal în privinţa lui Mike Maignan

Serie A Publicat de Tudor Moisa pe 30 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21476766/1/maignan.jpg

Consiliul municipal din Udine a votat împotriva propunerii primarului de a-l face cetăţean de onoare pe portarul francez al echipei AC Milan, Mike Maignan, după ce acesta a fost ţinta unor insulte rasiste în timpul unui meci de campionat pe stadionul echipei Udinese.

Propunerea înaintată de primarul Alberto Felice De Toni în urma insultelor rasiste adresate lui Maignan nu a reuşit să obţină votul necesar a cel puţin trei sferturi dintre consilieri, cu 25 de voturi pentru şi 13 împotrivă.

"Am pierdut ocazia de a arăta că oraşul nostru este unit şi se distanţează de ceea ce s-a întâmplat", a spus primarul, potrivit presei italiene.

Pe 20 ianuarie, în timpul meciului echipei sale de la Udine, din etapa a 21-a a campionatului italian, Maignan a fost ţinta unor insulte rasiste din partea suporterilor afalţi în tribunele din spatele porţii sale.

După ce l-a avertizat iniţial pe arbitru, el a părăsit terenul în minutul 34, urmat de coechipierii săi de la AC Milan.

Arbitrul a întrerupt apoi meciul, care s-a reluat după o pauză de cinci minute şi a fost câştigat cu 3-2 de AC Milan.

Acest incident rasist a stârnit un val de susţinere din partea lumii fotbalului şi Maignan a cerut autorităţilor să îşi asume responsabilitatea.

De atunci, cinci spectatori au fost interzişi pe viaţă pe stadionul lui Udinese, în timp ce clubul din Friuli a fost condamnat la un meci cu uşile închise, sancţiune la care a făcut apel.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele