Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la Turris şi-a găsit rapid echipă şi va lupta pentru promovare în Casa Liga 1

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19883811/1/bla.jpg

Ştefan Blănaru (31 de ani) este noul fotbalist al celor de la CS Mioveni. Atacantul vine din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Turris Turnu-Măgurele, formaţie care nu l-a mai plătit de luni bune şi care săptămâna viitoare va trimite o notificare pentru a se retrage din Liga 2.

Blănaru a disputat 13 partide în acest sezon de campionat şi a reuşit să marcheze de două ori. Pe lângă fotbalistul venit de la Turris, la capitolul veniri, formaţia lui Alexandru Pelici l-a mai bifat şi pe Marian Şerban (20 de ani), care a fost împrumutat de la Universitatea Craiova.

”Echipa noastră a efectuat astăzi testul COVID de după vacanţă, jucătorii lui Aelxandru Pelici urmând să înceapă de vineri şi antrenamentele, după ce mâine vor face vizita medicală.

De la testul COVID au lipsit cinci dintre jucătorii care au făcut parte din lot în prima parte a sezonului:  Valentin Sima (împrumutat la Ştiinţa Miroslava), Andrei Traşcu (împrumutat la Unirea Slobozia), Ethan Velblum (contract reziliat), Fabrizio Constantin (reîntors la Unirea Bascov după împrumut), Jose Cozma (reîntors la FC Argeş după împrumut).

În schimb au fost prezente şi două noutăţi faţă prima parte a campionatului, atacantul Ştefan Blănaru de la Turris şi mijlocaşul Marian Şerban de la Academica Clinceni.

Mâine, jucătorii echipei noastre vor primi rezultatele testelor COVID, după care vor face vizita medicală”,
se arată în comunicatul emis de CS Mioveni, pe pagina oficială de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele