Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

”Vă daţi seama că ne doream mai mult”. Andrei Prepeliţă, dezamăgit că a ratat pe final victoria la Mioveni

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21548065/1/gloria-buzau-corvinul-hunedoara-liga-2-casa-pariurilor-1-03-2024-1.jpg

CS Mioveni a terminat la egalitate pe teren propriu, cu Gloria Buzău, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 2.

Andrei Prepeliţă este dezamăgit de faptul că echipa sa a ratat o victorie mare în bătălia pentru promovare. Buzoienii au condus până pe final, când s-au văzut egalaţi din penalty.

”Vă daţi seama că ne doream mai mult, să câştigăm ambele meciuri. Sperăm în continuare, ne antrenăm şi sperăm să vină şi victoria.

Echipele care nu au drept de promovare îşi apăra drepturile. Se ştia asta de la începutul campionatului. Fiecare echipă îşi joacă şansa pe teren.

Aşa au făcut şi Şelimbăr şi Corvinul de la începutul campionatului şi au ajuns în play-off”
, a declarat Prepeliţă, la final de meci.

Celelalte partide din etapa a doua a play-off-ului se vor disputa după următorul program:

Sâmbătă, 6 aprilie - Ora 11:30

CSC 1599 Şelimbăr – Corvinul Hunedoara

Duminică, 7 aprilie - Ora 12:00

Unirea Slobozia – AFK Csikszereda

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele