Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

”Vă spun cu mare sinceritate”. Cornel Şfaiter, detalii despre revenirea lui Luis Phelipe la Poli Iaşi

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21502791/1/phe.jpg

Luis Phelipe (22 de ani), fotbalistul transferat de FCSB de la Poli Iaşi în această iarnă pentru suma de 200.000 de euro, nu a avut cele mai bune evoluţii în primele meciuri din acest an.

Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Poli Iaşi, a vorbit despre o posibilă revenire a brazilianului la formaţia din Copou.

Sfaiţet a dezvăluit că nu s-a pus deocamdată probleme ca cei de la Poli să facă demersuri pentru a-l readuce pe fotbalist.

Vă spun cu mare sinceritate că nu m-am gândit (n.r. dacă Luis Phelipe va reveni la Poli Iaşi) şi ne gândim doar la ce avem de făcut până în vară. Sunt concentrat personal şi cu toţii suntem. Pentru Phelipe vă spun sincer că l-am urmărit în toate jocurile şi îmi doream să reuşească mai mult.

Nu s-a mutat din campionat, e în SuperLiga şi tot cu aceeaşi adversari joacă pe care i-a avut şi la Politehnica Iaşi. A avut şi nişte oportunităţi de a marca meciuri trecute, cred că avea altă stare, alt moral. Este un jucător de mare calitate. Nu este uşor, l-am pregătit mental”, a explicat oficialul moldovenilor, conform Fanatik.

 

Luis Phelipe a bifat în acest sezon 24 de meciuri pentru Poli Iaşi şi FCSB, în care a reuşit să marcheze de trei ori şi a dat tot atâtea pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele