Ultima oră
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”

Verdict crunt pentru o echipă din prima ligă: ”Probabil va merge în Liga 2”

FC Argeș Publicat pe 7 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19506272/1/dsc-4772.jpg

FC Argeş are un sezon greu în Casa Liga 1, după revenire. Rezultatele nu au fost printre cele mai bune în primele runde, fapt pentru care conducătorii au decis să aleagă un alt antrenor, renunţând la Ionuţ Badea. La o primă analiză, Valeriu Răchită nu le dă foarte multe şanse piteştenilor în primul eşalon.

Fostul fundaş e de părere că dacă echipa nu va începe să obţină rezultate pozitive cât mai repede, într-o serie mai lungă, atunci mai mult ca sigur va retrograda şi se va întoarce în Liga 2.

Echipele de tradiţie trebuie să revină în Liga 1. FC Argeş, dacă nu-şi va reveni foarte repede, probabil că se va întoarce în Liga 2. Fără infrastructură nu poţi face nimic, statul român ar trebui să ajute sportul, nu numai fotbalul, prin crearea de baze unde tinerii să poată practica sportul”, a declarat Valeriu Răchită, pentru ProSport.  

Cele şase meciuri fără victorie în debutul Casa Liga 1 2020/2021 i-au fost fatale lui Ionuţ Badea, 44 de ani. Antrenorul care a promovat FC Argeş pe prima scenă a fost demis, duminică seară, iar locul îi va fi luat de Ionuţ Moşteanu, membru al staff-ului său. Badea este primul tehnician demis în acest sezon.

Un punct din 18 a strâns Badea în primele şase meciuri, după 1-1 pe teren propriu cu UTA. Echipa are cel mai slab atac din Casa Liga 1 (patru goluri, la egalitate cu Chindia) şi a treia cea mai slabă apărare (12 goluri primite, doar Astra, cu 16, şi Poli Iaşi, cu 13, au încasat mai multe).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele