Ultima oră
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor

Verratti, testat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară. Starul lui PSG ratează meciul cu Bayern Munchen

PSG Publicat pe 2 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20093440/1/psgfr-1.jpg

Mijlocaşul echipei Paris Saint-Germain, Marco Verratti, a fost testat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară. El va rata meciul cu Bayern Munchen, de marţi, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Ca urmare a ultimului test PCR Sars-Cov2, Marco Verratti este confirmat pozitiv. El va respecta izolarea şi va urma protocolul sanitar necesar", a anunţat PSG.

Verratti, deja absent la meciul de sâmbătă cu OSC Lille din cauza unei accidentări, nu va evolua astfel la partida cu Bayern Munchen, de marţi, din turul sferturilor Ligii Campionilor.

Marco Verratti a mai fost testat pozitiv cu COVID-19 şi în luna ianuarie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele