Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Veste excelentă primită de Rapid, chiar înaintea derby-ului cu FCSB! Ce jucător revine

Rapid Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21516634/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-fc-rapid-1923-superliga-superbet-10-02-2024.jpg

Rapid o întâlneşte pe FCSB sâmbătă seara, de la 20:00, într-un derby incendiar pe "Arena Naţională". Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Revenire importantă pentru Rapid

Chiar înaintea duelului de foc pe care Rapid îl va avea în ultima rundă a sezonului regulat, giuleştenii au primit o veste foarte bună. Conform Orange Sport, fundaşul lateral Răzvan Onea va fi disponibil pentru meciul de sâmbătă.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a părăsit terenul accidentat în minutul 54 al meciului din Gruia,  cu CFR Cluj, câştigat de giuleşteni cu 1-0, iar de atunci a lipsit în fiecare etapă.

Onea a bifat pentru Rapid 17 meciuri în toate competiţiil în acest sezon, 15 în Superliga şi 2 în Cupa României, şi a reuşit să marcheze singurul său gol chiar în victoria senzaţională cu FCU Craiova, scor 4-3.

Gigi Becali: "Cu Dinamo şi Rapid nu poţi să fii prieten"

Gigi Becali explicat de ce nu poate avea o relaţie de prietenie cu patronii rivalilor din capitală, Dinamo şi Rapid, şi a dezvăluit că relaţiile cu Dan Şucu s-au mai răcit de când acest a devenit investitor principal în Giuleşti.

"Cu Şucu eram prieten. Dar hai să îţi spun un lucru. Eram prieten înainte să vină la Rapid. Nu poţi să fii prieten cu patronii de la Rapid şi de la Dinamo. Oricât ar fi Dinamo de jos, aia este rivalitate, duşmănie.

Cu Dinamo şi Rapid nu poţi să fii prieten. Cu Craiova nu avem noi rivalitate, suntem prieteni şi cu patronii şi cu toată lumea. Nu e problemă. Dar cu Dinamo şi Rapid… 

Aşa mi-a zis galeria când am venit, la început: «Pe noi nu ne interesează campionatul, ne interesează să îi batem pe Dinamo şi pe Rapid!». Auzi, ce nebuni! Şi primul an am luat campionatul.

I-am şi bătut, am luat şi campionatul. Apoi am spus că o să îi desfiinţez. Dar mă refeream că îi bat la fotbal. Dar nu m-am gândit că o să îi desfiinţez definitiv şi pe ăia la insolvenţă. Şi pe Dinamo la Divizia B.

Nu m-am gândit că o să le fac chiar aşa. I-am băgat şi pe Rapid în faliment, în Divizia C şi pe Dinamo în Divizia B. I-am destabilizat definitiv. I-am spulberat", a declarat Gigi Becali la Fanatik

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele