Ultima oră
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun
VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”

Victor Becali a vorbit despre viitorul lui Dennis Man! ”E un lucru cert”

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21557766/1/victor-becali.jpg

Dennis Man face un sezon extraordinar la Parma, formaţie care este foarte aproape de promovarea în Serie A.

Evoluţiile românului au născut interesul mai multor echipe importante din Italia, dar Man ar putea să evolueze în alt campionat, din sezonul următor.

Jurnaliştii italieni au dezvăluit că exista negocieri între Parma şi Borussia Dortmund! Nemţii, calificaţi în sfeturile Champions League, şi-l doresc pe Dennis Man şi sunt gata să îi plătească Parmei nu mai puţin de 16 milioane de euro.

Acum, Victor Becali a vorbit despre viitorul internaţionalului român. Agentul spune că Dennis Man este în atenţia mai multor clubului. De asemenea, Victor Becali a punctat că pentru Dennis Man urmează şi un Campionat European. 

”Că Dortmund e interesată, eu cred că e interesată. Man e un jucător care e în atenţia multor cluburi, dar că ar da 12, că ar da 14, chestia asta mi se pare neprofesionistă. Avem şi noi povestea noastră cu Rahmani, că Benfica dă 8 milioane. Dar n-a întrebat şi Benfica asta: “Cât vreţi pe el?”? Orice echipă care e interesată de un jucător întreabă cât ar putea să coste. Nu vine şi zice că dă 8, că poate ceri 7.

Oamenii au fost la Parma, au văzut meciuri, nimeni în momentul de faţă nu face o ofertă. Legal nici nu se poate. Că multe echipe se duc şi îl văd, pentru că este un jucător într-un moment foarte bun, sigur. Sunt speculaţii de presă, discuţii, nici nu se poate face o ofertă oficială. Se poate specula, dar nu poate să ştie nici Marcel Răducanu, nici jurnalistul care a scris.

Urmează EURO, se pot întâmpla multe. Dar că există interes şi că e un jucător interesant pentru multe echipe e un lucru cert. Important e că el este într-un moment bun şi lumea se uită la el. Şi eu zic că Parma promovează anul ăsta şi atunci sigur că lucrurile vor sta cu totul şi cu totul altfel”, a spus Victor Becali, conform sptfm.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele