Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Victorie de serviciu. FCSB face instrucţie din nou cu victima preferată şi aşteaptă mâine o minune la Mediaş

Superliga Publicat pe 8 mar 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19296223/1/dennis-man.jpg
FCSB s-a impus în această seară, pe teren propriu, 4-1 cu Universitatea Craiova, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. Vicecampionii au pus presiune pe adversari încă din primele minute şi aşa au apărut şi primele greşeli în defensiva oltenilor. O defensivă de multe ori ridicolă, caraghioasă, care a cedat prima oară în minutul 23, atunci când Pigliacelli a gafat şi i-a pasat lui Man. Puştiul FCSB-ului s-a descurcat lejer cu fundaşii Craiovei, iar mingea a ajuns la Oaidă, care l-a executat prima oară pe portarul italian.
 
 
Oltenii au dat impresia că pot reveni şi chiar aşa a fost. Bărbuţ a egalat în ultimul minut al primei reprize, dar cu largul concurs al lui Vlad, care a încasat un gol de începător.
Repriza secundă le-a aparţinut clar gazdelor, Oaidă a reuşit „dubla” în minutul 57, iar Tănase şi Man şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor în minutule 79, respectiv 84. În urma victoriei din această seară, FCSB urcă de pe locul 5 pe locul 2 şi ajunge la trei puncte de liderul CFR Cluj. Vicecanpioana României are 26 de puncte, la fel ca şi Craiova, însă bucureştenii au avantajul golaverajului şi al meciului direct. Lider este în continuare CFR Cluj, cu 29 de puncte. Acum, toate speranţele echipei lui Vintilă se leagă de Gaz Metan Mediaş, echipa care va întâlni mâine, de la ora 20.30, pe teren propriu, pe CFR Cluj, în direct de Look Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele